Εφέ Πρασινωπής Σκουριάς Χαλκού (Verdigris)

Εφέ Πρασινωπής Σκουριάς Χαλκού

Πρασινωπή Σκουριά Χαλκού (Verdigris)

Εφέ πράσινης σκουριάς χαλκού

Μεταμορφώστε κάθε επιφάνεια σε πρασινωπή σκουριά χαλκού. Εξαιρετικά ρεαλιστικό στην αφή, σε αδιαφάνεια και μη- ομοιογενή εμφάνιση χάρη στη χημική οξείδωση.

Είναι ένας κύκλος βαψίματος οποίος μετατρέπει το προϊόν σε πραγματική σκουριά χαλκού, οι επιφάνειες είναι πραγματικά καλυμμένες με μεταλλικό οξειδωμένο χαλκό, με όλες τις αποχρώσεις του.
Το εφέ πρασινωπής σκουριάς χαλκού περιέχει συμπυκνωμένο και τεχνητά παθητικοποιημένο χαλκό ο οποίος οξειδώνεται απευθείας στην βαμμένη επιφάνεια για να επιτευχθεί πραγματικό εφέ σκουριάς.

Το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μέσω της χημικής οξείδωσης του χρώματος και με τη χρήση προστατευτικών βερνικιών υψηλής τεχνολογίας για να παραχθούν τεχνουργήματα με υψηλή αντίσταση. Τα αγαθά στα οποία εφαρμόζεται αυτό το προϊόν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, και αναλόγως θα χρησιμοποιήσετε το κατάλληλο προστατευτικό βερνίκι που θα σας προτείνουμε.

Τα χρώματα είναι ενδεικτικά.

Για να ελέγξετε το εφέ, και για μικρές επιφάνειες, ένα δοκιμαστικό κιτ είναι διαθέσιμο. Για πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Το εφέ μπορεί να εφαρμοστεί σε:
– ξύλο
– μέταλλο (σίδερο, αλουμίνιο, ορείχαλκο κ.λπ.)
– πλαστικό (ABS, ABS-PC, κ.λπ.)
– γυαλί

Contact us now

Let's talk about your project

Dear user, we inform you that due to some recent European regulations, governing the sale and the transport to private (non-professional) users of some dangerous materials, we may find it impossible to handle your request.

In order to give you the best possible answer we also ask you to fill in the following fields (not required)

Interest areas

You can also contact us here: info@cromaspaints.com | Tel: +39 0331 877427

Share the page Εφέ Πρασινωπής Σκουριάς Χαλκού (Verdigris)