Gold paint

Ειδικό Χρώμα Χρυσό

“Ακατέργαστη” Μεταλλική Χρυσή Επιφάνεια

Η έρευνα πάνω στα μεταλλικά χρυσά τελειώματα, που χρησιμοποιούνται για να στολίζουν και να δίνουν μία νότα χρώματος σε στοιχεία διακόσμησης και επίπλων, είναι συνεχής στη δουλεία μας. Σας παρουσιάζουμε μία συλλογή των χρωμάτων σχεδιασμένα από το Cromas που αντιπροσωπεύουν καλύτερα το πολύτιμο μέταλλο.

SM.007 ΧΡΥΣΟΣ INCA

Θερμοί τόνοι, παρόμοιοι με του Ηλίου, αντανακλάσεις αρχαίων μεγαλείων που χάνονται στον χρόνο. “Μεταλλικός” χρυσός, δελεαστικός, που ξυπνάει αναμνήσεις, για μία επιχρύσωση χωρίς συμβιβασμούς, η οποία είναι λεία και κατάλληλη για κάθε επιφάνεια. Ένα δυναμικό χρώμα το οποίο δεν μπορεί να κρυφτεί.

Είναι κατάλληλο για μικρές και πλατιές επιφάνειες, ακόμα και για συνδυασμό με άλλα χρώματα. Μπορεί να επικαλυφθεί με γυαλιστερά ή ματ βερνίκια, ώστε να δημιουργηθούν αντανακλάσεις.

Αποδίδει καλύτερα όταν εφαρμόζεται σε κυρτές επιφάνειες  και έχει πολύ έντονο μεταλλικό χαρακτήρα. Ανήκει στη συλλογή Γυαλιστερά Μέταλλα.

SM.006 ΧΡΥΣΟΣ ΒISANZIO

Δυναμικό χρυσό χρώμα, με ισορροπημένη απόχρωση, κατάλληλο για συνδυασμό με πολλαπλά χρώματα και στοιχεία. Ζωντανό, αλλά όχι πολύ θερμό, “ώριμος” χρυσός ο οποίος εκπέμπει χάρη με την μεταλλική του εμφάνιση.

Ο τόνος είναι ελαφρώς περισσότερο κόκκινος από το “συγγενή” του SM.007, δύο προϊόντα τα οποία έχουν ερευνηθεί και κατασκευαστεί για να αντιπροσωπεύουν τους πιο αγαπημένους τόνους του πολύτιμου ορυκτού.

Όπως κάθε άλλο προϊόν στη συλλογή Γυαλιστερά Μέταλλα , είναι κατάλληλο για μικρές και πλατιές επιφάνειες, ακόμα και ως συνδυασμός με κάτι άλλο. Η προτεινόμενη εφαρμογή είναι με σπρέι.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε εξωτερικούς χώρους, αρκεί να είναι περασμένο με γυαλιστερό ή ματ διάφανο βερνίκι.

Ένα σύντομο βίντεο εκμάθησης είναι διαθέσιμο για να δείτε την εφαρμογή των ειδικών χρωμάτων SM.006 ΧΡΥΣΟΣ BISANZIO και SM.007 ΧΡΥΣΟΣ INCA:

GG.02 Ειδικό Χρώμα Χρυσό με εφέ Χρωμίου

Σε μία σειρά ειδικών χρυσών χρωμάτων για επαγγελματική χρήση, πρέπει να υπάρχει και χρυσό με εφέ χρωμίου, όπου η βάση από χρώμιο δίνει μοναδική μεταλλική αντανάκλαση. Ο κύκλος του βαψίματος είναι σίγουρα πιο απαιτητικός, διότι πέρα από το εφέ χρωμίου, υπάρχει και το μαύρο αστάρι και τα διάφανα βερνίκια που πρέπει να χρησιμοποιηθούν. Όμως είναι συχνά η μόνη λύση για να επιτευχθεί μία πολύ εκλεπτυσμένη μεταλλική αντανάκλαση.

Το ειδικό εφέ χρωμίου είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για όχι πολύ πλατιές επιφάνειες, και η δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν κύκλοι εργασίας με χρήση Φούρνου αυξάνει την ποιότητα και βελτιώνει την εμφάνιση του τελικού αποτελέσματος. Στις συμπληρωματικές επιφάνειες, είναι σημαντικό να εφαρμόζετε την ίδια ποσότητα σε κίτρινο χρυσό βερνίκι.

Η εφαρμογή φαίνεται παρακάτω σε αυτό το σύντομο βίντεο, ενώ λεπτομέρειες για το ειδικό εφέ χρωμίου είναι διαθέσιμες στην σχετική σελίδα, Ειδικό εφέ Χρώμιο.

Ειδικό χρώμα χρυσό και ρητίνη: Απρόοπτες επιφάνειες

Όταν ο χρυσός και η ρητίνη ενωθούν, δημιουργούνται “μεταφυσικές” επιφάνειες με ακατέργαστη όψη. Με την τρισδιάστατη ρητίνη του Cromas, μπορείτε να φτιάξετε χρυσές “φλέβες”, δίχτυα, δέρμα ερπετού και δημιουργίες με μοναδικό όριο την φαντασία σας.

Για να δείτε καλύτερα την τρισδιάστατη ρητίνη και τις δυνατότητές της στις βιομηχανίες της σχεδίασης και της επίπλωσης, σας συμβουλεύουμε να επισκεφτείτε την σελίδα μας σχετικά με την τρισδιάστατη ρητίνη.

Πώς να επιλέξετε το κατάλληλο ειδικό χρυσό χρώμα

Για την ιδανική επιλογή, είναι σημαντικό να αξιολογήσετε, μαζί με την τεχνική υπηρεσία μας, μερικά πρακτικά χαρακτηριστικά σχετικά με την επιφάνεια και την εφαρμογή που σκοπεύετε να κάνετε:

  • Απαιτήσεις ανθεκτικότητας, δηλαδή πόσο ανθεκτικό θα είναι στο καθάρισμα και στο τρίψιμο.
  • Αν θα είναι σε σκέτη επιφάνεια ή σε συνδυασμό με κάτι άλλο, όπως συρτάρια και πόρτες.
  • Διαστάσεις και γεωμετρικά χαρακτηριστικά της επιφάνειας.
  • Χειροκίνητη, αυτόματη ή άλλη εφαρμογή.

Είναι προτεινόμενο να συμβουλευτείτε τους τεχνικούς του Cromas ώστε να πάρετε τις καλύτερες προτάσεις που θα ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Related products

  • Nothing found

Parlons de votre projet

Parlons de votre projet

Dear user, we inform you that due to some recent European regulations, governing the sale and the transport to private (non-professional) users of some dangerous materials, we may find it impossible to handle your request.

Afin de répondre au mieux à votre demande, nous vous remercions de bien vouloir remplir les champs suivants (optionnels)

Domaines d’intérêts

Vous pouvez aussi nous contacter ici: info@cromas.it | Tel: +39 0331 877427

Share the page Ειδικό Χρώμα – Χρυσό