Ειδικό Χρώμα / Εφέ Γκλίτερ

Ειδικό Εφέ Γκλίτερ

Εφέ Γκλίτερ

Ειδικό χρώμα με γκλίτερ για εφέ λάμψης

Ειδικό χρώμα με νιφάδες που λαμπυρίζουν, συνήθως ονομάζονται γκλίτερ (Glitter). Είναι παρόμοιες με αυτές στην αισθητική αλλά με πολλή περισσότερη αντοχή. Για την ακρίβεια, είναι πιο κατάλληλες για χρώματα με βάση το νερό και με βάση διαλύτες.

Το γκλίτερ έχει τετράγωνο σχήμα η εξάγωνο, το οποίο μπορεί να παρατηρηθεί μόνο από έμπειρο μάτι ή μικροσκόπιο. Αποτελείται από λεπτές μεταλλικές πλάκες που επεξεργάζονται με επιμετάλλωση κενού ώστε να έχουν την όψη αληθινού μετάλλου. Λέγονται επίσης μεταλλικές νιφάδες.

Για επαγγελματική χρήση, ειδικά σε ξύλο ή σε έπιπλα ή σε αξεσουάρ για έπιπλα, και σε μέταλλο / πλαστικό σε αντικείμενα όπως ποδήλατα, σανίδες skateboard, κράνη κλπ.

Είναι δυνατόν να αναμειχθούν διαφορετικά χρώματα γκλίτερ για εφέ λάμψης. Είναι επίσης δυνατόν να δημιουργηθούν επιφάνειες στις οποίες το χρώμα είναι μόνο γκλίτερ που καλύπτει όλη την επιφάνεια.
Το πιο δημοφιλές εφέ, διότι είναι εκείνο στο οποίο φαίνεται μεγαλύτερη λάμψη, είναι το διάφανο λαμπερό. Εφόσον το γκλίτερ έχει διαστάσεις μεταξύ 100micron και 200micron (μεγαλύτερες από άλλες χρωστικές) για να εξασφαλιστούν επαγγελματικά οπτικά αποτελέσματα, προτιμάμε να βάζουμε το γκλίτερ σε μία βάση για διπλή στρώση και μετά το απλώνουμε σε γυαλιστερό βερνίκι για να κρύψουμε το σχήμα των μικρών νιφάδων γκλίτερ και να μείνει μία τέλεια γυαλιστερή επιφάνεια.
Για να μάθετε ποιά χρώματα είναι διαθέσιμα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Για την αξιολόγηση του εφέ, για μικρές επιφάνειες, είναι διαθέσιμο ένα δοκιμαστικό κιτ του προϊόντος, για πληροφορίες παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Το εφέ μπορεί να εφαρμοστεί με τη χρήση ασταριού σε:
– Ξύλο
– Μέταλλο (σίδηρος, αλουμίνιο, ορείχαλκός κλπ)
– Πλαστικό (ABS, ABS-PC κλπ)
– Γυαλί
– Έκδοση για εσωτερικούς τοίχους

Contact us now

Let's talk about your project

Dear user, we inform you that due to some recent European regulations, governing the sale and the transport to private (non-professional) users of some dangerous materials, we may find it impossible to handle your request.

In order to give you the best possible answer we also ask you to fill in the following fields (not required)

Interest areas

You can also contact us here: info@cromaspaints.com | Tel: +39 0331 877427

Share the page Ειδικό Χρώμα / Εφέ Γκλίτερ