ΕΙΔΙΚΑ Χρώματα

ΕΙΔΙΚΑ Χρώματα

Η συλλογή μας Ειδικών Χρωμάτων δίνει στους επαγγελματίες και ερασιτέχνες χρήστες πολλά νέα εργαλεία για να μεταμορφώσουν ξύλο, μέταλλο και πλαστικό. Και κάθε επιφάνεια θα έχει το ίδιο όμορφο και ανθεκτικό τελείωμα το οποίο θα αντέξει στον χρόνο.

Τα ειδικά μας χρώματα έχουν μελετηθεί από τους επιστήμονες και τους τεχνίτες μας ώστε να πληρούν τις προϋποθέσεις για να χρησιμοποιηθούν από αρχιτέκτονες και σχεδιαστές στις βιομηχανίες της σχεδίασης και της διαφήμισης.

Όλα τα εφέ του Cromas είναι εύκολα στην εφαρμογή και είναι κατάλληλα για ένα πρότζεκτ ή μία γραμμή παραγωγής όπου απαιτούνται επαγγελματικά και συνεπή αποτελέσματα.

Παρακάτω βλέπετε κάποια παραδείγματα των ειδικών χρωμάτων που έχουμε σχεδιάσει:

Phosphorescent Paint

Φοσφωρίζον χρώμα: η μέγιστη εκπομπή φωτός στο σκοτάδι σε διαφορετικά χρώματα. Αυτή η φωτοφωταυγής μπογιά, με επαγγελματικές, ανθεκτικές και χαλαρωτικές για το μάτι χρωστικές ουσίες, συνδυάζει αισθητική με υψηλά επίπεδα τεχνικής απόδοσης.

Thermosensitive Paint

Αυτό το θερμοευαίσθητο βερνίνκι αλλάζει χρώμα ανάλογα με την θερμοκρασία, γίνεται διάφανο ώστε να φανεί το χρώμα απο πίσω.

Holographic paint

To ολογραφικό ειδικό χρώμα, γνωστό και ως εφέ χαμαιλέοντα, αλλάζει χρώμα δείχνοντας ένα εφέ ουράνιου τόξου. Είναι μοναδικά προϊόντα τα οποία προσφέρουν ένα εφέ πολυχρωμίας στο αντικείμενο που χρησιμοποιούνται, όπως για παράδειγμα κάνει ένας δίσκος CD.

Cracklé Paint

Εντυπωσιακό οπτικό και χειροπιαστό εφέ που αναπαράγει το τυπικό τσαλακωμένο δέρμα το οποίο χρησιμοποιείται στην βιομηχανία των επίπλων ή τους συνδυασμούς διαφορετικών χρωμάτων του εφέ Κρακελέ παλαιωμένου δέρματος.

Wrinkle Paint

Ειδικό εφέ με Ζάρες, για μέταλλο, γυαλί και πλαστικό. Επαγγελματικό χρώμα για βιομηχανική χρήση, κατασκευές, επιπλοποιία, ναυτική και μηχανική χρήση.

Magnetic Paint

Ειδικό βερνίκι που σας επιτρέπει να μετατρέψετε οποιαδήποτε επιφάνεια σε έναν μαγνητικό πίνακα. Πλαστικό, μέταλλο, ξύλο, οτι κι αν είναι ξεκινάει να έλκει μαγνητικά αντικείμενα.

Fluorescent Paint effect

Φθορίζον εφέ, χρώματα “μαρκαδόρων” με μέγιστη φωτεινότητα. Τα φθορίζοντα χρώματα τώρα έχουν πολλές χρήσεις, επαγγελματικές και αισθητικές.

Glitter Paint

Το ειδικό χρώμα με ασήμι, χρυσό και άλλα εφέ γκλίτερ. Επαγγελματικά προϊόντα για κατασκευές , βιομηχανίες και άλλα.

Contact us now

Let's talk about your project

Dear user, we inform you that due to some recent European regulations, governing the sale and the transport to private (non-professional) users of some dangerous materials, we may find it impossible to handle your request.

In order to give you the best possible answer we also ask you to fill in the following fields (not required)

Interest areas

You can also contact us here: info@cromaspaints.com | Tel: +39 0331 877427

Share the page ΕΙΔΙΚΑ Χρώματα