Ειδικά Χρώματα “Materic”

Ειδικά Χρώματα Materic Cromas

Νέα βερνίκια με εφέ… Νέες μεταμορφώσεις

Με μεγάλη ποικιλία ειδικών βερνικιών στην σειρά μας Ειδικά Χρώματα Materic, είναι εύκολο να μεταμορφώσετε οποιαδήποτε επιφάνεια σε κάτι εντελώς καινούργιο.

Σχεδόν όλα αυτά τα εφέ ακολουθούν την διαδικασία εφαρμογής χτισίματος πολλών στρώσεων διαφορετικών χρωμάτων για να επιτευχθεί μία επιφάνεια μεταμορφωμένη.

Αυτό μπορεί να κυμαίνεται από λείο και γυαλιστερό Χρώμιο και Γυαλιστερά Μεταλλικά Φινιρίσματα σε τελειώματα με υφή όπως τσιμέντο, λαμπερός μεταλλικός λίθος, και ποταμόλιθος.

Μετατρέψτε την καινούργια σας επιφάνεια σε παλιά, οξειδωμένη και παλαιωμένη με τα οξειδωμένα χρώματά μας, τα παλαιωμένα και τα καπνισμένα βερνίκια, και φυσικά, την ποικιλία σκουριασμένων χρωμάτων μας.

Ανεξαρτήτως με το ποιο χρώμα θα διαλέξετε, το πρόζεκτ σας ή η επιφάνειά σας θα αποκτήσει εντελώς καινούργια εμφάνιση η οποία θα είναι ανθεκτική και μακράς διαρκείας.

Όλα τα ειδικά εφέ μπορούν να εφαρμοστούν σε ξύλο, μέταλλο, και πολλά πλαστικά. Και το τελικό εφέ θα είναι το ίδιο σε όλες τις επιφάνειες. Αλλάζουμε μόνο το αστάρι για να ταιριάζει στο υλικό της επιφάνειας.

Το ένα μονοπάτι που ακολουθούμε για όλα τα βερνίκια μας είναι να χρησιμοποιούμε αγνά υλικά υψηλής ποιότητας, και όπου είναι εφικτό, φυσικά στοιχεία για να βελτιώσουμε την αφή και την εμφάνιση της τελικής επιφάνειας.

Χρώματα για Επαγγελματική και Τεχνική Χρήση

Xρώματα σχεδιασμένα, κατασκευασμένα στην Ιταλία
Αναπαραγώγιμα αποτελέσματα για διαφημιστικές ή βιομηχανικές σειρές παραγωγής

Rusty paint, rust effect paint. Turn any surface into rusty material.

Χρώμα σκουριάς: μεταμορφώνει κάθε επιφάνεια σε σκουριασμένο υλικό. Εξαιρετικά ρεαλιστικό στην αφή, αδιάφανο στην εμφάνιση.

Corten effect paint, turn any surface in a new one with the look of the corten steel

Εφέ Corten: απλή διαδικασία για να αποκτήσετε επιφάνεια με την τυπική οξείδωση χάλυβα corten.

Blackboard effect paint

Eπιφάνειες στις οποίες εφαρμόζεται αυτό το βερνίκι μπορούν να γίνουν πίνακες και να γράψετε επάνω τους με κιμωλία και να τις καθαρίσετε με πανί, όπως τους κλασικούς παλιούς μαυροπίνακες.

Old bronze effect paint, turn any surface in aged bronze with an oxidized look

Παλαιωμένος Μπρούντζος, είναι ένα εφέ που κάνει το προϊόν πραγματικά ίδιο με παλιό μπρούντζο. Οι επιφάνειες είναι πολύ οξειδωμένες, με όλες τις σχετικές αποχρώσεις.

Verdigris effect paint, true green oxidized copper

Εφέ πρασινωπής σκουριάς χαλκού: εξαιρετικά ρεαλιστικό και δυσδιάκριτο από το πραγματικό μέταλλο. Σε μερικές ώρες θα έχετε την δουλεία την οποία η φύση κάνει σε πολλά χρόνια κακοκαιρίας.

Cement effect paint, the look, texture and touch of the tru concrete

Μεταμορφώστε απλά κάθε επιφάνεια σε τσιμέντο. Κατάλληλο για ξύλο, πλαστικό, γυαλί και λιθόστρωση. Ιδανικό για επιφάνειες οποιουδήποτε μεγέθους και χρήσης.

Fabric effect paint, the touch and the look of a jeans effect

Εφέ βελούδου για ξύλο, μέταλλο και πλαστικό: κατάλληλο για βιομηχανίες και χειροτεχνίες. Το αποτέλεσμα είναι απαλή σαν βελούδο επιφάνεια, εντελώς αδιάφανη, αντί-ανακλαστική και αντιολισθητική.

Contact us now

Let's talk about your project

Dear user, we inform you that due to some recent European regulations, governing the sale and the transport to private (non-professional) users of some dangerous materials, we may find it impossible to handle your request.

In order to give you the best possible answer we also ask you to fill in the following fields (not required)

Interest areas

You can also contact us here: info@cromaspaints.com | Tel: +39 0331 877427

Share the page Ειδικά Χρώματα “Materic”