Προστατευτικό βερνίκι Σιδήρου

Διάφανο Προστατευτικό βερνίκι Σίδερου

Προστατευτικό βερνίκι Σιδήρου

Βερνίκι για προστασία σιδήρου που διατηρεί την φυσική του όψη

Όπου χρειάζεται η αισθητική παρουσία του σίδερου χωρίς ειδικές μετατροπές αλλά με προσοχή στην συντήρηση της σκουριάς, είναι εφικτό να εφαρμόσουμε το διάφανο αυτό προστατευτικό βερνίκι.

Σχηματίζει μία μεμβράνη λεπτών ακρυλικών ρητίνων με υψηλή ανθεκτικότητα και με πρόσθετο βερνίκι αναστολέα διάβρωσης, για να παρέχουμε την κατάλληλη προστασία στο υλικό.

Η τελική εμφάνιση είναι μία λεπτή μεμβράνη γυαλιστερού χρώματος, χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές στην όψη του μετάλλου.

Μία από τις συνηθισμένες χρήσεις είναι σε βουρτσισμένες μεταλλικές επιφάνειες με γραμμικό εφέ ή με ομόκεντρους κύκλους, όπου διατηρεί την εμφάνιση και κάνει την επιφάνεια πιο κομψή.

Για εκείνους που θέλουν αδιαφανή εμφάνιση ή να το τοποθετήσουν σε αντικείμενα σε εξωτερικούς χώρους, ένα συγκεκριμένο ακρυλικό βερνίκι που δεν κιτρινίζει είναι διαθέσιμο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τεχνικό προσωπικό μας.

Contact us now

Let's talk about your project

Dear user, we inform you that due to some recent European regulations, governing the sale and the transport to private (non-professional) users of some dangerous materials, we may find it impossible to handle your request.

In order to give you the best possible answer we also ask you to fill in the following fields (not required)

Interest areas

You can also contact us here: info@cromaspaints.com | Tel: +39 0331 877427

Share the page Προστατευτικό βερνίκι Σιδήρου