Βερνίκι Παλαιωμένου Ορείχαλκου

Παλαιωμένος Ορείχαλκος

Παλαιωμένος Ορείχαλκος

Ειδικό βερνίκι αντίκας ορείχαλκου

Μεταμορφώστε οποιαδήποτε επιφάνεια σε παλαιωμένο οξειδωμένο ορείχαλκο. Εξαιρετικά ρεαλιστικό στην αφή, στην αδιάφανη και μη-ομοιογενή εμφάνιση χάρη στην χημική οξείδωση

Είναι ένας κύκλος βαψίματος οποίος μετατρέπει το προϊόν σε πραγματικό παλαιωμένο ορείχαλκο, οι επιφάνειες είναι καλυμμένες με πραγματικό παλαιωμένο οξειδωμένο ορείχαλκο, με όλες τις αποχρώσεις του.

Το εφέ παλαιωμένου ορείχαλκου περιέχει συμπυκνωμένο και τεχνητά παθητικοποιημένο ορείχαλκο ο οποίος οξειδώνεται απευθείας στην βαμμένη επιφάνεια για να επιτευχθεί πραγματικό εφέ παλαίωσης.

Το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μέσω της χημικής οξείδωσης του χρώματος και με τη χρήση προστατευτικών βερνικιών υψηλής τεχνολογίας για να παραχθούν τεχνουργήματα με υψηλή αντίσταση.

Τα αγαθά στα οποία εφαρμόζεται αυτό το προϊόν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, και αναλόγως θα χρησιμοποιήσετε το κατάλληλο προστατευτικό βερνίκι που θα σας προτείνουμε.

Το εφέ μπορεί να εφαρμοστεί σε:
– ξύλο
– μέταλλο (σίδερο, αλουμίνιο, ορείχαλκο κ.λπ.)
– πλαστικό (ABS, ABS-PC, κ.λπ.)
– γυαλί

Contact us now

Let's talk about your project

Dear user, we inform you that due to some recent European regulations, governing the sale and the transport to private (non-professional) users of some dangerous materials, we may find it impossible to handle your request.

In order to give you the best possible answer we also ask you to fill in the following fields (not required)

Interest areas

You can also contact us here: info@cromaspaints.com | Tel: +39 0331 877427

Share the page Βερνίκι Παλαιωμένου Ορείχαλκου