Βερνίκι Παλαιωμένος Μπρούντζος

Βερνίκι Παλαιωμένος Μπρούντζος

Παλαιωμένος Μπρούντζος (Αντίκα)

Ειδικό Βερνίκι Παλαιωμένου Μπρούντζου

Μεταμορφώστε κάθε επιφάνεια σε παλαιό οξειδωμένο μπρούντζο. Εξαιρετικά ρεαλιστικό στην αφή, στην αδιαφανή και μη-ομοιογενή εμφάνιση χάρη στην χημική οξείδωση.

Το εφέ παλαιωμένου μπρούντζου παρέχει πράσινες κηλίδες και κηλίδες σκουριάς με διαφορετικά σχήματα και μεγέθη, ρυθμιζόμενα κατά τη διαδικασία της εφαρμογής του οξειδωτικού.
Είναι ένας κύκλος βαψίματος που κάνει το προϊόν πολύ παλιό μπρούντζο, οι επιφάνειες είναι σαν παλαιωμένος οξειδωμένος μπρούντζος, με όλα τα σχετικά χρώματα.

Το βερνίκι μας περιέχει ελαχιστοποιημένο και τεχνικά παθητικοποιημένο μπρούντζο και σίδηρο τα οποία οξειδώνονται απευθείας στην βαμμένη επιφάνεια για να επιτευχθεί το εφέ παλαιωμένου μπρούντζου.

Το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μέσω της χημικής οξείδωσης του χρώματος και με τη χρήση προστατευτικών βερνικιών υψηλής τεχνολογίας για να παραχθούν τεχνουργήματα με υψηλή αντίσταση. Είναι εφικτό, ανάλογα με την εφαρμογή, να επιτευχθεί παλαιωμένος μπρούντζος περισσότερο ή λιγότερο ομοιογενής. Εξαρτάται συγκεκριμένα από την μέθοδο εφαρμογής του οξειδωτικού διαλύματος.

Για να πάρετε το μέγιστο εφέ παλαίωσης σε σε πραγματική κατακόρυφη επιφάνεια, είναι εφικτό να εφαρμόσετε το διάλυμα ως σταγόνες που πέφτουν κατά μήκος της επιφάνειας, με αυτόν τον τρόπο θα έχετε το εφέ “οξειδωμένη έκπλυση”, όπως συμβαίνει σε ένα αντικείμενο από μπρούντζο που μένει έξω σε κακοκαιρία για πολλά χρόνια. Τα αγαθά στα οποία εφαρμόζεται αυτό το προϊόν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, και αναλόγως θα χρησιμοποιήσετε το κατάλληλο προστατευτικό βερνίκι που θα σας προτείνουμε.

Για βιομηχανικές και τεχνικές εφαρμογές, προτείνουμε τη χρήση ρόλερ. Για εφαρμογή σε τεχνουργήματα, (π.χ. πύλες, παράθυρα, σκάλες, κ.λπ.) προτείνουμε επίσης το ρόλερ ή μία βούρτσα.

Το βερνίκι μπορεί να εφαρμοστεί σε:

  • ξύλο
  • μέταλλο (αλουμίνιο, σίδηρος, ορείχαλκος, κ.λπ)
  • πλαστικό (ABS, ABS-PC, κ.λπ)
  • γυαλί

Contact us now

Let's talk about your project

Dear user, we inform you that due to some recent European regulations, governing the sale and the transport to private (non-professional) users of some dangerous materials, we may find it impossible to handle your request.

In order to give you the best possible answer we also ask you to fill in the following fields (not required)

Interest areas

You can also contact us here: info@cromaspaints.com | Tel: +39 0331 877427

Share the page Βερνίκι Παλαιωμένος Μπρούντζος