Αντιολισθητικό Βερνίκι

Αντιολισθητικό Βερνίκι

Αντιολισθητικό Βερνίκι

Αντιολισθητικό εφέ με εφέ “φρεναρίσματος” για ξύλο, μέταλλο και πλαστικό.

Αυτό το βερνίκι είναι σχεδιασμένο να δίνει αντιολισθητικές ιδιότητες στις επιφάνειες, δίνοντας για παράδειγμα σε ένα χερούλι ομπρέλας πιο στιβαρή λαβή, ή σε επιφάνειες κατηφορικές στις οποίες πρέπει να τοποθετήσετε αντικείμενα χωρίς να γλιστράνε.

Το αντιολισθητικό μας βερνίκι δεν είναι συνηθισμένο, φαίνεται λείο στο μάτι και στην αφή. Η αντιολισθητική του ιδιότητα προέρχεται από ειδικές ρητίνες.

Η εμφάνιση του είναι διάφανη και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με χρώμα.

Αυτό το βερνίκι συνήθως προτείνεται ως τελείωμα υψηλού γυαλίσματος, όπου παίρνετε τα καλύτερα αποτελέσματα από άποψη αντιολίσθησης. Είναι επίσης εφικτό να παρέχουμε αδιάφανο βερνίκι αλλά πρέπει να υπάρχουν ελάχιστες ποσότητες. Για αυτά τα αιτήματα επικοινωνήστε με το τεχνικό προσωπικό μας.

Αυτό το βερνίκι δεν είναι κατάλληλο για υποδήματα.

Το αντιολισθητικό βερνίκι Cromas είναι βασισμένο σε ρητίνες πολυουρεθάνης με υψηλή λειτουργικότητα σε διαλύτη, μαζί με σκληρυντικά βασισμένα σε καθαρά αλειφατικά ισοκυανικά. Η αντίσταση στο κιτρίνισμα είναι καλή.

Το καθάρισμα των βαμμένων επιφανειών επιφανειών μπορεί να γίνει με μαλακό σφουγγάρι με λίγο νερό και σαπούνι αν χρειάζεται.

Για να ελέγξετε το εφέ, και για μικρές επιφάνειες, ένα δοκιμαστικό κιτ είναι διαθέσιμο. Για πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Το εφέ μπορεί να εφαρμοστεί σε:
– ξύλο
– μέταλλο (σίδερο, αλουμίνιο, ορείχαλκο κ.λπ.)
– πλαστικό (ABS, ABS-PC, κ.λπ.)
– γυαλί

Contact us now

Let's talk about your project

Dear user, we inform you that due to some recent European regulations, governing the sale and the transport to private (non-professional) users of some dangerous materials, we may find it impossible to handle your request.

In order to give you the best possible answer we also ask you to fill in the following fields (not required)

Interest areas

You can also contact us here: info@cromaspaints.com | Tel: +39 0331 877427

Share the page Αντιολισθητικό Βερνίκι