Ανακλαστικό βερνίκι

Ανακλαστικό βερνίκι

Ανακλαστικό Βερνίκι

Προσφέρει ειδικό εφέ υψηλής ανάκλασης

Είναι ένα βερνίκι με νιφάδες τιτάνιου με παρεμβολή φωτός και ειδικές διάφανες μικρόσφαιρες οι οποίες δίνουν το τελικό εφέ αντανακλαστικότητας, πολύ παρόμοιο με αυτό των ειδικών ρούχων αλλά εμφανίζοντας ισορροπία μεταξύ εκπομπής φωτός όταν το φωτίζουμε τη νύχτα, και ευχάριστης εμφάνισης και υφής την ημέρα.

Το βερνίκι είναι κατάλληλο και για αισθητικούς λόγους και για πρακτικές χρήσης και χρησιμοποιείται όχι μόνο για ασφάλεια αλλά και σε ποδήλατα, κράνη, έπιπλα, λάμπες κ.λπ.
Τα χρώματα που προσφέρονται είναι 3:
– μεταλλικό του πάγου
– αλουμίνιο
– μαύρο (σκούρο μεταλλικό)Για διαθεσιμότητα άλλων χρωμάτων παρακαλώ επικοινωνήστε με το τεχνικό προσωπικό μας.Το βερνίκι βασίζεται σε ακρυλικές ρητίνες οι οποίες δεν κιτρινίζουν. Είναι κατάλληλο για μέταλλα, ξύλο και πλαστικό στην έκδοσή του για επαγγελματίες.
Είναι διαθέσιμη μία εκδοχή με βάση το νερό για ιδιωτική χρήση και ειδική έκδοση για τοίχους.

Για να ελέγξετε το εφέ, και για μικρές επιφάνειες, ένα δοκιμαστικό κιτ είναι διαθέσιμο. Για πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Το εφέ μπορεί να εφαρμοστεί σε:
– ξύλο
– μέταλλο (σίδερο, αλουμίνιο, ορείχαλκο κ.λπ.)
– πλαστικό (ABS, ABS-PC, κ.λπ.)
– γυαλί

Contact us now

Let's talk about your project

Dear user, we inform you that due to some recent European regulations, governing the sale and the transport to private (non-professional) users of some dangerous materials, we may find it impossible to handle your request.

In order to give you the best possible answer we also ask you to fill in the following fields (not required)

Interest areas

You can also contact us here: info@cromaspaints.com | Tel: +39 0331 877427

Share the page Ανακλαστικό βερνίκι