ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Αγορά και Αποστολή

Πώς να αγοράσετε τα Ειδικά Χρώματα Cromas

Στην ιστοσελίδα μας δεν θα βρείτε Online κατάστημα για να αγοράσετε κάποιο προϊόν. Αυτό συμβαίνει επειδή το Cromas έχει ως στόχο την ικανοποίηση των πελατών και, έχοντας μία τεράστια γκάμα, θέλουμε να έχουμε τη δυνατότητα να σας προτείνουμε τις καλύτερες επιλογές και να μην σας πουλάμε προϊόντα τα οποία δε είναι κατάλληλα για την δουλειά σας. Στο Cromas, κατασκευάζουμε χρώματα τα οποία είναι σχεδιασμένα και ειδικά για επαγγελματίες, τεχνίτες και βιομηχανίες. Εφόσον έχουν πολλές εφαρμογές, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε την αίτησή σας. Επιπρόσθετα, αφού χειριζόμαστε επικίνδυνα αγαθά (βασισμένα σε διαλύτες, εύφλεκτα), είναι απαραίτητο να επιβεβαιώσουμε τον πιο κατάλληλο τρόπο αποστολής.

Αγορά από αντιπρόσωπο μας

Αν το έργο σας είναι κατάλληλο και τα προϊόντα είναι διαθέσιμα σε κάποιον από τους αντιπροσώπους μας στη χώρα σας, θα σας φέρουμε σε επαφή μαζί τους.

Αποστολές σε Ευρωπαϊκή Ένωση με την εταιρία TNT express courier

Πλέον μπορούμε να αποστείλουμε σε Ευρώπη (Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία, Πορτογαλία, Αυστρία, Ελβετία, Ολλανδία, Πολωνία, Λουξεμβούργο, Σλοβενία, Κροατία, Τσεχία, Λιθουανία, Εσθονία, Λετονία, Ρουμανία και άλλες)

Είναι δυνατό να αποστείλουμε εύφλεκτα προϊόντα μέσω express courier μόνο στην “ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ” 5 Λίτρων ανά μπιτόνι. (μέχρι 100 κιλά). Είναι ένας γρήγορος και οικονομικός τρόπος για αποστολή αγαθών όταν είναι εφικτό και είναι διαθέσιμη η συγκεκριμένη υπηρεσία. Το κόστος αποστολής είναι παρόμοιο με κάθε άλλη εταιρία κούριερ, συν μία επιπλέον χρέωση για χειρισμό επικίνδυνων αγαθών. Η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας ωστόσο πρέπει πάντα να επιβεβαιώνεται πριν την παραγγελία.

Αποστολές σε Ευρωπαϊκή Ένωση και Παγκοσμίως οι οποίες δεν καλύπτονται από την ΤΝΤ

Για μεγάλες παραγγελίες που δεν καλύπτονται από την ΤΝΤ, εναλλακτικές επιλογές είναι διαθέσιμες, όπως η μεταφορά με εμπορικό πλοίο, τα έγγραφα ADR και IMO και το πακετάρισμα γίνονται απευθείας από το Cromas, για να εξασφαλίσουμε μία οικονομικά αποδοτική λύση.

Για αεροπορικές αποστολές εύφλεκτων υλικών, η συσκευασία και η τεκμηρίωση γίνονται από μία ειδικευμένη εταιρία η οποία εξασφαλίζει ασφάλεια και σεβασμό προς τις τωρινούς κανονισμούς (IATA).

Η ελάχιστη ποσότητα αγοράς διαφέρει από προϊόν σε προϊόν. Πολλά προϊόντα είναι διαθέσιμα ως δείγματα 1 λίτρου ή 1 κιλού ανά αντικείμενο για να εφαρμοστούν δοκιμαστικά. Για μερικά προϊόντα, εξατομικευμένα χρώματα είναι διαθέσιμα για παραγγελίες που πληρούν την ελάχιστη ποσότητα αγοράς, πράγμα που επίσης διαφέρει από προϊόν σε προϊόν. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Δείγματα εφαρμοσμένων προϊόντων

Διαθέτουμε καταλόγους με αληθινά βαμμένα δείγματα ινόπλακας μέτριας πυκνότητας (MDF). Μπορούμε να σας στείλουμε έναν κατάλογο ή ένα δείγμα αφότου το πρότζεκτ σας έχει εξεταστεί από την τεχνική ομάδα του Cromas.

Contact us now

Let's talk about your project

Dear user, we inform you that due to some recent European regulations, governing the sale and the transport to private (non-professional) users of some dangerous materials, we may find it impossible to handle your request.

In order to give you the best possible answer we also ask you to fill in the following fields (not required)

Interest areas

You can also contact us here: info@cromaspaints.com | Tel: +39 0331 877427

Share the page ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ