Οξειδωτής για Χάλυβα Corten

Οξειδωτής για Χάλυβα Corten

Οξειδωτής για Χάλυβα Corten

Κύκλος για οξείδωση και προστασία χάλυβα corten

Προτείνουμε έναν κύκλο οξείδωσης απλό αλλά εξαιρετικά γρήγορο, ώστε να μπορεί να εφαρμόζεται σε πολλαπλές επιφάνειες ταυτόχρονα. Είναι το εφέ του κλασικού χάλυβα corten αλλά αναλόγως με το πως εφαρμόζεται στο οξειδωτικό, είναι εφικτό να αποκτήσουμε περισσότερο ή λιγότερο εφέ ομοιογένειας.

Συγκεκριμένα:

– Η λεπτή εφαρμογή του οξειδωτικού για χάλυβα corten οδηγεί σε ομοιογενή οξείδωση.
– Η “γενναιόδωρη” εφαρμογή του οξειδωτικού οδηγεί σε οξειδωτική έκπλυση σε κάθετες επιφάνειες, με σταγόνες και σημάδια οξειδωμένου υγρού.
– Η “γενναιόδωρη” εφαρμογή του οξειδωτικού σε επίπεδες επιφάνειες οδηγεί στον σχηματισμό κηλίδων οξειδωμένου χάλυβα corten, σχεδόν σαν γεωγραφικό χάρτη.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, η εφαρμογή επιτρέπει σε 2-8 ώρες να επιτευχθεί οξείδωση παρόμοια με αυτή της έκθεσης σε ατμοσφαιρικούς παράγοντες για τουλάχιστον έναν χρόνο.

Το οξειδωτικό και ο προστατευτικός κύκλος για χάλυβα corten αποτελείται από:
– οξειδωτικό διάλυμα
– αστάρι που μπλοκάρει την οξείδωση
– αδιάφανο βερνίκι με ρητίνη

Ο κύκλος εφαρμογής έχει βάση διαλύτη. Για εφαρμογές σε περιβάλλοντα όπου είναι απαραίτητος ο σεβασμός του VOC, μετά την εφαρμογή το οξειδωτικού (το οποίο είναι βασισμένο σε νερό), προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε προστατευτικά κεριά τα οποία μπορούν να αγοραστούν από διάφορα εργοστάσια χρωμάτων. Παρόλο που είναι λιγότερο αποτελεσματικά από το βάψιμο, εφόσον μόνο για συντήρηση απαιτείται η επαναεφαρμογή σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Για να ελέγξετε το εφέ, και για μικρές επιφάνειες, ένα δοκιμαστικό κιτ είναι διαθέσιμο. Για πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Το εφέ μπορεί να εφαρμοστεί σε χάλυβα corten, η οξείδωση είναι επίσης εφικτή στα παρακάτω μέταλλα:
– σίδηρος
– χαλκός
– χυτοσίδηρος
– ορείχαλκος

Τα τελικά αποτελέσματα, ωστόσο, διαφέρουν ανάλογα με το μέταλλο και το πόσο πορώδης είναι η επιφάνεια του.

Contact us now

Let's talk about your project

Dear user, we inform you that due to some recent European regulations, governing the sale and the transport to private (non-professional) users of some dangerous materials, we may find it impossible to handle your request.

In order to give you the best possible answer we also ask you to fill in the following fields (not required)

Interest areas

You can also contact us here: info@cromaspaints.com | Tel: +39 0331 877427

Share the page Οξειδωτής για Χάλυβα Corten