Ειδικό Εφέ Οξείδωσης Χάλυβα Corten

Ειδικό Εφέ Οξείδωσης Χάλυβα Corten

Έτοιμο για εφαρμογή με Σπρέι Eιδικό Εφέ Οξείδωσης Χάλυβα Corten

Το ειδικό εφέ οξείδωσης χάλυβα Corten είναι μία εύκολη λύση βαψίματος για πολλές επιφάνειες και αντικείμενα. Ο πραγματικός χάλυβας Corten είναι ένας ειδικός χάλυβας ο οποίος περνάει μία χημική οξείδωση για να σκουριάσει. Είναι παρόμοιο με την σκουριά Corten μας, αλλά ταυτόχρονα διαφορετικό.

Αυτό το προϊόν Corten είναι κατάλληλο για χρήση και σε εσωτερικούς και σε εξωτερικούς χώρους. Μπορεί να εφαρμοστεί σε λείες ή και επιφάνειες με διάφορες υφές. Το τελικό αποτέλεσμα έχει ρεαλιστική όψη με ωραία αίσθηση στο άγγιγμα.

Σε αντίθεση με άλλα διαλύματα σκουριάς, το προτέρημα του ειδικού μας εφέ οξείδωσης χάλυβα Corten είναι η απλή εφαρμογή του. Είναι έτοιμο για εφαρμογή ως σπρέι. Είναι σημαντικό να κουνήσετε και να ανακατέψετε καλά το προϊόν για να ανακατευτούν όλα τα υλικά στο κουτί.

Εφαρμογή του ειδικού εφέ Corten.

Το ψέκασμα του ειδικού εφέ είναι μία δημιουργική διαδικασία για να φτιάξετε περιοχές με ανοιχτά και σκούρα κομμάτια σκουριάς. Αφού εφαρμόσετε το αστάρι, ψεκάστε πολλαπλές στρώσεις Corten – δεν χρειάζεται να περιμένετε ανάμεσα στις στρώσεις – μέχρι η σκουριά να είναι το χρώμα που θέλετε. Το χρώμα της επιφάνειας θα αλλάξει από κόκκινο/πορτοκαλί σε σκουριά με σκούρες περιοχές όσο εφαρμόζετε περισσότερο προϊόν. Η εφαρμογή δεν χρειάζεται να είναι τέλεια.

Αν χρειάζεται, ψεκάστε περισσότερο προϊόν ανομοιόμορφα σε κάποιες περιοχές για να δημιουργηθεί ένα οπτικό παιχνίδι με τις υφές. Μετά εφαρμόζεται τελικό στρώμα για να προστατεύει την επιφάνεια και να την σφραγίσει.

Παρόλο που το ειδικό εφέ σκουριάς δεν έχει μελετηθεί για χρήση σε σώμα αυτοκινήτου, έχουμε πολλούς πελάτες οι οποίοι το χρησιμοποιούν σε αμάξια, μηχανές και άλλα οχήματα. Είναι σημαντικό να σταθεροποιήσουμε την σκουριά μας με βερνίκι για να προστατέψουμε το τελικό αποτέλεσμα.

Το τελικό στρώμα βερνικιού που προτείνουμε για εξωτερικές χρήσεις είναι πολύ ματ σε σύγκριση με το ματ βερνίκι οχημάτων. Σε αυτή τη περίπτωση, προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε βερνίκι ειδικό για οχήματα για να αυξήσετε την αντίσταση σε χαρακιές και ζημιά από βενζίνη.

Το προϊόν δεν συμμορφώνεται με το άρθρο 42/2004/CE (VOC) οπότε χρησιμοποιείται μόνο με τους παρεχόμενους περιορισμούς. Τα χρώματα στις φωτογραφίες είναι για αναφορά μόνο.

Ένα δοκιμαστικό δείγμα αυτού του ειδικού εφέ είναι διαθέσιμο για αγορά. Το δοκιμαστικό κιτ θα έχει 1 κιλό από το κάθε χρώμα. Παρέχουμε αστάρι, το ειδικό χρώμα, βερνίκι (αν χρειάζεται) και σκληρυντικό και διαλυτικό για σπρέι. Αυτό μπορεί να καλύψει μία επιφάνεια 3-5 m².

To ειδικό εφέ μπορεί να εφαρμοστεί σε:

  • Ξύλο
  • Μέταλλο (σίδηρος, αλουμίνιο, ορείχαλκος, κλπ.)
  • Πλαστικό (ABS, ABS-PC, κλπ.)
  • Πλαστικό (ABS, ABS-PC, κλπ.)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Χάλυβα Corten, επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

Corten steel – Wikipedia

Contact us now

Let's talk about your project

Dear user, we inform you that due to some recent European regulations, governing the sale and the transport to private (non-professional) users of some dangerous materials, we may find it impossible to handle your request.

In order to give you the best possible answer we also ask you to fill in the following fields (not required)

Interest areas

You can also contact us here: info@cromaspaints.com | Tel: +39 0331 877427

Share the page Ειδικό Εφέ Οξείδωσης Χάλυβα Corten