Βερνίκι Παλαιωμένος Χαλκός

Βερνίκι Παλαιωμένος Χαλκός

Παλαιωμένος Χαλκός

Ειδικό Εφέ Αντίκας Χαλκού

Μεταμορφώστε οποιαδήποτε επιφάνεια σε παλαιωμένο οξειδωμένο χαλκό. Εξαιρετικά ρεαλιστικό στην αφή, στην αδιάφανη και μη-ομοιογενή εμφάνιση χάρη στην χημική οξείδωση

Είναι ένας κύκλος βαψίματος οποίος μετατρέπει το προϊόν σε πραγματικό παλαιωμένο χαλκό, οι επιφάνειες είναι καλυμμένες με πραγματικό παλαιωμένο οξειδωμένο χαλκό, με όλες τις αποχρώσεις του.
Το εφέ παλαιωμένου χαλκού περιέχει συμπυκνωμένο και τεχνητά παθητικοποιημένο χαλκό και σίδηρο τα οποία οξειδώνονται απευθείας στην βαμμένη επιφάνεια για να επιτευχθεί πραγματικό εφέ παλαίωσης.
Το εφέ παλαιωμένου χαλκού παρέχει πρασινωπή σκουριά και κηλίδες σκουριάς διαφορετικού σχήματος και μεγέθους, ρυθμιζόμενα μέσω της εφαρμογής του οξειδωτικού.

Είναι εφικτό, ανάλογα με την εφαρμογή, να επιτευχθεί παλαιωμένος χαλκός περισσότερο ή λιγότερο ομοιογενής. Εξαρτάται συγκεκριμένα από την μέθοδο εφαρμογής του οξειδωτικού διαλύματος.
Για να πάρετε το μέγιστο εφέ παλαίωσης σε σε πραγματική κατακόρυφη επιφάνεια, είναι εφικτό να εφαρμόσετε το διάλυμα ως σταγόνες που πέφτουν κατά μήκος της επιφάνειας, με αυτόν τον τρόπο θα έχετε το εφέ “οξειδωμένη έκπλυση”, όπως συμβαίνει σε ένα αντικείμενο από χαλκό ή σίδηρο που μένει έξω σε κακοκαιρία για πολλά χρόνια.

Το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μέσω της χημικής οξείδωσης του χρώματος και με τη χρήση προστατευτικών βερνικιών υψηλής τεχνολογίας για να παραχθούν τεχνουργήματα με υψηλή αντίσταση. Τα αγαθά στα οποία εφαρμόζεται αυτό το προϊόν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, και αναλόγως θα χρησιμοποιήσετε το κατάλληλο προστατευτικό βερνίκι που θα σας προτείνουμε.
Για βιομηχανικές και τεχνικές εφαρμογές, προτείνουμε τη χρήση ρόλερ. Για εφαρμογή σε τεχνουργήματα, (π.χ. πύλες, παράθυρα, σκάλες, κ.λπ.) προτείνουμε επίσης το ρόλερ ή μία βούρτσα.

Το εφέ μπορεί να εφαρμοστεί σε:
– ξύλο
– μέταλλο (σίδερο, αλουμίνιο, ορείχαλκο κ.λπ.)
– πλαστικό (ABS, ABS-PC, κ.λπ.)
– γυαλί

Contact us now

Let's talk about your project

Dear user, we inform you that due to some recent European regulations, governing the sale and the transport to private (non-professional) users of some dangerous materials, we may find it impossible to handle your request.

In order to give you the best possible answer we also ask you to fill in the following fields (not required)

Interest areas

You can also contact us here: info@cromaspaints.com | Tel: +39 0331 877427

Share the page Βερνίκι Παλαιωμένος Χαλκός